Leefstijlcoaching

Onder leefstijlcoaching wordt verstaan: sturen op gezonde leefgewoontes. Zoals voldoende bewegen en gezond eten. Maar ook een goede energiebalans bewaren (dit betreft zowel fysieke als mentale energie) en goed slapen horen daarbij.

Veel mensen hebben goede voornemens om hun gezondheid te verbeteren. Maar het lukt niet altijd om deze ook in de praktijk te brengen, of om ze vol te houden.

Yvonne van de Ven is erkend en gecertificeerd leefstijlcoach en helpt u bij het zetten van de juiste stappen zodat u zich fit en energiek gaat voelen. En dat ook blijft.

Redenen om leefstijlcoaching te gaan volgen kunnen zijn:

– ik wil graag afvallen;
– ik wil graag sporten maar heb fysieke klachten;
– ik wil graag gezond oud worden;
– ik wil me energieker en fitter voelen;
– ik wil beter/langer slapen;

Leefstijlcoaching kan ook ingezet worden als onderdeel van de oefentherapie Cesar/Feldenkrais. Dit om het herstel te bevorderen. Bij fysieke klachten kan er sprake zijn van overbelasting, ontsteking/irritatie, slechte doorbloeding, te hoge spierspanning. Gezonde leefgewoontes (voldoende slaap, gezond eten, voldoende drinken, gedoseerd en regelmatig bewegen, energie opdoen) bevorderen het herstel.

Yvonne van de Ven volgde een Post-HBO opleiding leefstijlcoaching (AVLEG-academie voor leefstijl en gezondheid) en is aangesloten bij Visiom.

Kijk voor meer informatie op onze website “werkstijl en leefstijl”

Hier kunt u zich aanmelden voor leefstijlcoaching.

error: Onze inhoud is afgeschermd