Leefstijlcoaching

Onder leefstijlcoaching wordt verstaan: sturen op gezonde leefgewoontes. Zoals voldoende bewegen, gezonde voeding en een goede energiebalans ( zowel fysieke als mentale energie), een goede nachtrust.

Veel mensen hebben wel goede voornemens maar niet altijd lukt het om deze ook in de praktijk te brengen of om het vol te houden.

Yvonne van de Ven is erkend en gecertificeerd leefstijlcoach en helpt u bij het zetten van de juiste stappen om u te brengen naar een gezonde en vitale leefstijl die zo goed bij u past dat het uw nieuwe levenswijze wordt.

Redenen om leefstijlcoaching te gaan volgen kunnen zijn:

– ik wil graag afvallen;
– ik wil graag sporten maar heb fysieke klachten;
– ik wil graag gezond oud worden;
– ik wil me energieker en fitter voelen;
– ik wil beter/langer slapen;

Leefstijlcoaching kan ook ingezet worden als onderdeel van de oefentherapie Cesar/Feldenkrais. Dit om het herstel te bevorderen. Bij fysieke klachten kan er sprake zijn van overbelasting, ontsteking/irritatie, slechte doorbloeding, te hoge spierspanning. Gezonde leefgewoontes (voldoende slaap, gezond eten, voldoende drinken, gedoseerd en regelmatig bewegen, energie opdoen) bevorderen het herstel.

Yvonne van de Ven volgde een Post-HBO opleiding leefstijlcoaching (AVLEG-academie voor leefstijl en gezondheid) en is aangesloten bij Visiom.

Kijk voor meer informatie op onze website “werkstijl en leefstijl”

Hier kunt u zich aanmelden voor leefstijlcoaching.

error: Onze inhoud is afgeschermd